Ξεχωριστές πισίνες για άντρες και γυναίκες σχεδιάζει ο Ερντογάν

Ξεχωριστές πισίνες για άντρες και γυναίκες σχεδιάζει ο Ερντογάν

Τα αγόρια και τα κορίτσια δεν θα αποκτήσουν έτσι... κακές συνήθειες εξήγησε ο Τούρκος πρωθυπουργός

Ξεχωριστές πισίνες για άντρες και γυναίκες σχεδιάζει ο Ερντογάν
Σε μια εξαγγελία που ευθυγραμμίζεται με τα ισλαμιστικά του πιστεύω προχώρησε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του στην επαρχία Ριζέ που βρίσκεται στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και ενώ επαινούσε την τοπική ομάδα για την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, ο Ερντογάν είπε ότι στο πλαίσιο των αθλητικών εγκαταστάσεων που θα κατασκευαστούν στην περιοχή αυτή θα δημιουργηθούν ξεχωριστές πισίνες για άνδρες και γυναίκες.

«Δεν θα είναι μόνο ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ελπίζουμε ότι θα είναι και γήπεδα μπάσκετ και κολυμβητήρια. Θα κατασκευάσουμε Ολυμπιακές πισίνες για γυναίκες και άνδρες» είπε ο Ερντογάν. 

Εξηγώντας το σκεπτικό του διαχωρισμού ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ότι με τον τρόπο αυτό η νεολαία της περιοχής «δεν θα αποκτήσει κακές συνήθειες».

Ο Τούρκος πρωθυπουργός υπερασπίστηκε, τέλος, την επανασύσταση των θρησκευτικών σχολείων, τα οποία αναμένεται να αποκτήσουν μεγαλύτερο κομμάτι της «πίτας» μετά τις τελευταίες νομοθετικές αλλαγές λέγοντας ότι «το Ριζέ θα γίνει ακόμα καλύτερο με τα θρησκευτικά σχολεία στην περιοχή».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης