«Θέλεις να κάνεις σεξ μαζί μου;»

«Θέλεις να κάνεις σεξ μαζί μου;»

- «Κοινωνικό πείραμα» αποκαλεί η ίδια η Andrea την ανήθικη πρόταση σε αγνώστους
- Πώς όμως αντέδρασαν οι 14 άντρες που συνάντησε τυχαία
στο δρόμο προτείνοντάς τους να κάνουν έρωτα μαζί της;
- Δείτε το βίντεο

«Θέλεις να κάνεις σεξ μαζί μου;»
Μια νεαρή και ελκυστική γυναίκα, που αποφάσισε να βγει στο δρόμο και να πλησιάσει τυχαία άντρες, προτείνοντας τους σεξ, παραδέχτηκε τελικά ότι οι μισοί από αυτούς τη… «γείωσαν».
 
Η γυναίκα, γνωστή ως Andrea, γύρισε το δικό της βίντεο στο πλαίσιο ενός πειράματος και το ανέβασε στη σελίδα της στο YouTube με τίτλο: «Ζητώντας σεξ στους άντρες: Ένα κοινωνικό πείραμα». Για το λόγο αυτό, έκανε σε 14 άντρες την ερώτηση «Θέλεις να κάνεις σεξ μαζί μου;» και κατέγραψε τις αντιδράσεις τους.
 
Το πρώτο «θύμα» είναι ένας άντρας που βγαίνει από ένα μπακάλικο, ο οποίος όχι μόνο την απορρίπτει, αλλά θυμώνει και καλεί την αστυνομία! «Θα μπεις φυλακή», ακούγεται να λέει την ώρα που δύο αστυνομικοί πλησιάζουν. «Εδώ δεν είναι η Κίνα ή από πού είσαι».
 
Κλείσιμο
Μια ένδειξη εμφανίζεται στην οθόνη που παρακολουθεί το ποσοστό επιτυχίας της… «ανήθικης» πρότασης.




 
Είναι προφανές ότι ακόμα και οι άνδρες που θέλουν να κοιμηθούν μαζί της φαίνονται διστακτικοί - ή νομίζουν ότι κάποιος τους κάνει πλάκα! «Τρελάθηκες;» της λέει ένας άλλος ξανθός νεαρός, «έχεις πιει;», συνεχίζει.
 
Αλλά μερικοί από αυτούς φαίνεται ότι τελικά θέλουν να το ζήσουν! Αφού τον διαβεβαιώνει ότι είναι νηφάλια και το εννοεί, ο νεαρός υποχωρεί και λέει «μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου, αν θέλεις».
 
«Σε παρακαλώ;» ακούγεται να λέει η Andrea σε ένα νεαρό ηλικίας 20 ετών. «Μπορείς απλά να ξαπλώσεις και εγώ θα κάνω τα δικά μου». Εκείνος διστάζει, αλλά τελικά συμφωνεί και φαίνεται να φεύγει μαζί της…
 
Η extreme συμπεριφορά της έχει ως αποτέλεσμα και μερικές πολύ αστείες σκηνές. «Μαμά, θα σε  πάρω πίσω εγώ», λέει ένας άντρας τον οποίο η κοπέλα προσεγγίζει την ώρα που μιλάει στο τηλέφωνο.




 
Φαίνεται να σκέφτεται αρχικά την πρότασή της, αλλά τελικά της λέει ότι «με όλο το σεβασμό θα αρνηθώ».
 
Δύο από τους άνδρες που της… έριξαν άκυρο συνοδευόντουσαν από τις κοπέλες τους, ενώ κάποιος άλλος είχε μαζί του την κόρη του.
 
Μόνο ένας νεαρός άνδρας με μια κιθάρα στον ώμο λέει αμέσως το ναι! «Θα κάνω σεξ μαζί σου τώρα», λέει, «το εννοώ».
 
«Θέλεις να γνωριστούμε πρώτα;» ρωτάει κάποιος άλλος. «Δε θα το έλεγα», απαντά εκείνη. «Δε θα μας πάρει πολύ, γύρω στα δεκαπέντε λεπτά».




Δείτε το βίντεο με την ανήθικη πρόταση της Andrea

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης