Εξώφυλλο στο περιοδικό Rolling Stone ο βομβιστής της Βοστόνης

Εξώφυλλο στο περιοδικό Rolling Stone ο βομβιστής της Βοστόνης

«Το εξώφυλλο ειναι προσβλητικό και απαράδεκτο», γράφουν χρήστες στο Twitter.

Εξώφυλλο στο περιοδικό Rolling Stone ο βομβιστής της Βοστόνης
Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ με το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone που απεικονίζει στο τεύχος Αυγούστου τον βομβιστή του μαραθωνίου της Βοστόνης, Τζοχάρ Τσαρνάεφ.  Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ξεσπαθώνουν κατά της διεύθυνσης του περιοδικού με το επιχείρημα ότι το Rolling Stone εξιδανικεύει τους τρομοκράτες . Το εξώφυλλο ειναι προσβλητικό και απαράδεκτο", γράφουν χρήστες στο Twitter.

Στο εξώφυλλο του Rolling Stone , ο 19χρονος που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στο μαραθώνιο της Βοστόνης εμφανίζεται ως ροκ σταρ και όχι ως τρομοκράτης,  αναφέρουν πολλοί αναγνώστες του περιοδικού. Υπάρχουν μάλιστα και ορισμένοι απ΄αυτούς που επισημαίνουν σε σχόλια τους στο Twitter ότι ο μικρότερος από τα αδέρφια Τσαρνάεφ μοιάζει , όπως ποζάρει στο φακό, με το ίνδαλμα της μουσικής Τζιμ Μόρισον των "Doors". 

" Το εξώφυλλο αυτό τον κάνει να φαίνεται σαν θεός της ροκ μουσικής.", υποστηρίζει ένας αναγνώστης του περιοδικού στο Facebook.Περίπου πέντε χιλιάδες άτομα έκαναν διάφορα σχόλια από χτες το βράδυ, όταν βγήκε στα περίπτερα το περιοδικό (τεύχος Αυγούστου). Πολλοί απ΄αυτούς μάλιστα έγραψαν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης πως θα σταματήσουν τη συνδρομή με το περιοδικό, ενώ άλλοι ότι δεν θα το αγοράσουν ξανά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης