Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το επιβατικό βαν επιχείρησε να διασχίσει αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση
Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν τρένο παρέσυρε σήμερα επιβατικό βαν κοντά στην Ισμαηλία, στο βορειοανατολικό τμήμα της Αιγύπτου, σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το επιβατικό βαν επιχείρησε να διασχίσει αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση, διευκρινίζει η ανακοίνωση του αιγυπτιακού οργανισμού σιδηροδρόμων (ENR).
Δεκατρία ασθενοφόρα έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος και μετέφεραν τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο.
Η χειρότερη σιδηροδρομική τραγωδία στην Αίγυπτο σημειώθηκε το 2002 στην περιοχή Αγιάτ της Γκίζας, όπου περισσότεροι από 380 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο εξαιτίας πυρκαγιάς σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο από το Κάιρο προς το Λούξορ.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.