Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν στον γαλλικό Τύπο, το χθεσινό τηλεοπτικό διάγγελμα του Γάλλου προέδρου για την σταδιακή άρση του lockdown , το επιμελήθηκε με τα χεράκια της η σύζυγός του, Μπριζίτ
Εκτός από «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας, η σύζυγος του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να είναι η κρυφή λογογράφος του. Μήπως είναι και η κομμώτριά του στη διάρκεια του δεύτερου lockdown;
Αν και πρώην καθηγήτρια Λογοτεχνίας -δίδασκε στο σχολείο όπου φοιτούσε ο Μακρόν- η Μπριζίτ μπορεί να συμβουλεύει τον Μακρόν για όποια απόφαση λαμβάνει, ωστόσο δεν είναι αυτή που γράφει τους λόγους του, όπως διευκρινίζει το γαλλικό περιοδικό Closer.
Ο σύμβουλός του, Γιοναθάν Γκεμάς, είναι ο λογογράφος του προέδρου της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Τις τελευταίες ώρες όμως η «Πρώτη Κυρία της Γαλλίας» απασχόλησε τους χρήστες των social media και για άλλο λόγο:
Το κοντό κούρεμα με το οποίο εμφανίστηκε χθες στο τηλεοπτικό διάγγελμα ο Εμανουέλ Μακρόν προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Διαδίκτυο με πολλούς κυβερνοναύτες να διερωτώνται ποιος τον κούρεψε εν μέσω lockdown.
Ένας χρήστης που απογοητεύτηκε από την νέα κόμη του Γάλλου προέδρου έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν, το κοντό κούρεμα κύριε Mακρόν, ποιός κομμωτής σας το έκανε εν μέσω lockdown;». «Και μπορούμε να μάθουμε ποιος έκοψε τα μαλλιά του κυρίου Μακρόν;» Ελπίζω να ήταν η Μπριζίτ. Ένα κρυφό ταλέντο της «Πρώτης Κυρίας;», γράφει ένας άλλος.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»