Ντέρμπι δεν είδαμε, αλλά τα υπόλοιπα που... χαρακτηρίζουν δυστυχώς πλείστα όσα τέτοια παιχνίδια αποτελούν το «μενού» της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης μεταξύ δυο εκ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού αντικείμενο έφυγε από την κερκίδα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία.
Κλείσιμο
Ο προπονητής των Πειραιωτών έφυγε για εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φεύγοντας από το γήπεδο προκάλεσαν επεισόδια.
Η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι αποπνικτική, τόσο ακριβώς έξω από την Τούμπα, όσο και στα γύρω στενά, με τα δακρυγόνα της Αστυνομίας να είναι η απάντηση στις ενέργειες όσων προκαλούσαν φθορές και διαμόρφωναν εικόνες που δεν τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν ταιριάζουν σε ατμόσφαιρα ντέρμπι, όπως φυσικά και όσα όσα προηγήθηκαν.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.