Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Ανίκητοι οι Παριζιάνοι!

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Ανίκητοι οι Παριζιάνοι!

Η Παρί δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Μονακό, την κέρδισε με 2-1, σκορ που κολακεύει τους Μονεγάσκους, και αύξησε τη διαφορά στην κορυφή

Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Ανίκητοι οι Παριζιάνοι!
Η Μονακό δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και η Παρί το εκμεταλλεύτηκε, για να φύγει με νίκη 2-1 από το Μόντε Κάρλο με μεγάλη εμφάνιση και να πάρει διαφορά 9 βαθμών στην κορυφή της Ligue 1.

Οι παίκτες του Έμερι ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και η αλήθεια είναι ότι σκορ κολακεύει πάρα πολύ την ομάδα του Ζαρντίμ. Οι προθέσεις των Παριζιάνων φάνηκαν μόλις στο 2’, όταν ο Μπαπέ πέρασε και τον Σούμπασιτς για να χάσει τεράστια ευκαιρία προ κενής εστίας! Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί, ο Ντράξλερ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 8’, όμως ο Καβάνι αποδείχθηκε πιο εύστοχος και άνοιξε το σκορ στο 19’ με ωραίο τελείωμα ύστερα από ασίστ του Γερμανού για το 0-1.

Κλείσιμο
Η μοναδική καλή στιγμή για την Μονακό στο πρώτο ημίχρονο ήρθε με το φάουλ του Φαλκάο στο 27’, ενώ στο 43’ ο Ντράξλερ νικήθηκε από τον Σούμπασιτς και έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τα πάντα. Στην επανάληψη η κυριαρχία της Παρί ήταν ολοκληρωτική. Στο 48’ ο Νεϊμάρ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, αλλά στο 52’ νίκησε τον Σούμπασιτς από την άσπρη βούλα για το 0-2. Μπαπέ (69’, 73’), Καβάνι (75’) και... Ζέμερσον, που παραλίγο να σκοράρει σε λάθος εστία (75’) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και η Μονακό, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε κάνει τίποτα, ξαναμπήκε στο ματς στο 81’, όταν ο Μουτίνιο εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα, αφού κόντραρε, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2! Ήταν εμφανές, όμως, ότι τίποτα δεν θα άλλαζε μέχρι το τέλος, όπως και έγινε.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ράτζι (62’ Λόπες), Ζέμερσον, Γκλικ, Τουρέ, Φαμπίνιο, Ζόρζε, Τιέλεμανς (67’ Γκεζάλ), Μουτίνιο, Κεϊτά (79’ Σιντιμπέ), Φαλκάο

Παρί (Ουνάι Έμερι): Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζάβα (69’ Γιούρι), Ραμπιό, Βεράτι, Ντράξλερ (82’ Παστόρε), Μπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι (82’ Ντι Μαρία).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης