Μποξ: Ο Μέιγουεδερ νίκησε τον ΜακΓκρέγκορ στον αγώνα του αιώνα

Μποξ: Ο Μέιγουεδερ νίκησε τον ΜακΓκρέγκορ στον αγώνα του αιώνα

Με αυτήν την νίκη του την 50η, στον τελευταίο αγώνα του, ο  Φλόιντ Μέιγουέδερ κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 49-0 (49 νίκες χωρίς καμία ήττα ή ισοπαλία) που κρατούσε ο Ρόκι Μαρσιάνο εδώ και πενήντα χρόνια

Μποξ: Ο Μέιγουεδερ νίκησε τον ΜακΓκρέγκορ στον αγώνα του αιώνα
Νικητής στον 10ο γύρο ανακηρύχθηκε ο Αμερικανός μποξέρ Φλόιντ Μέιγουέδερ σε μια συγκλονιστική «μάχη με τον Ιρλανδό πρωταθλητή Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.


Ο ΜακΓκρέγκορ κατάφερε να αντέξει τα χτυπήματα του Αμερικανού πρωταθλητή μέχρι τον τρίτο γύρο, αλλά στον 4ο γύρο ο Μέιγουεδερ ξεκίνησε την επίθεσή του, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του.  

Στον 10ο γύρο ο  Μέιγουεδερ «κόλλησε» τον  ΜακΓκρέγκορ στα σχοινιά με αποτέλεσμα ο διαιτητής να επέμβει και να δώσει την νίκη στον Αμερικανό. Μετά το τέλος της επικής μάχης των δύο πρωταθλητών, ο Ιρλανδός ΜακΓκρέγκορ παραδέχθηκε ως ανώτερό του τον 
Κλείσιμο
Φλόιντ Μέιγουέδερ. «Δεν είναι τόσο γρήγορος, δεν είναι τόσο δυνατός, αλλά είναι εξαιρετικός τεχνίτης», υποστήριξε ο ΜακΓκρέγκορ.  




Με αυττήν την νίκη του την 50η, στον τελευταίο αγώνα του, ο  Φλόιντ Μέιγουέδερ κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ των 49 που κρατούσε ο Ρόκι Μαρσιάνο εδώ και πενήντα χρόνια.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης