Σερβία-Ελλάδα 60-69: Η Εθνική Γυναικών θριάμβευσε στην πρεμιέρα του Eurobasket

Σερβία-Ελλάδα 60-69: Η Εθνική Γυναικών θριάμβευσε στην πρεμιέρα του Eurobasket

Η Εθνική Γυναικών πέτυχε ιστορική νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης και ασημένιας Ολυμπιονίκη Σερβίας με 69-60 στην πρεμιέρα του Eurobasket στην Πράγα

Σερβία-Ελλάδα 60-69: Η Εθνική Γυναικών θριάμβευσε στην πρεμιέρα του Eurobasket
Τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά μετέτρεψαν σε θρίαμβο την πρεμιέρα του Eurobasket Γυναικών που διεξάγεται στην Πράγα απέναντι στη δεύτερη καλύτερη εθνική ομάδα στον κόσμο την τελευταία διετία εκτός ΗΠΑ, τη Σερβία που είναι εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και ασημένια Ολυμπιονίκης! 

Η Ελλάδα διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του τουρνουά με τις Μάλτση, Σωτηρίου, Σπανού και Καλτσίδου να πραγματοποιούν συγκλονιστική εμφάνιση!

Η Εθνική μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και η Καλτσίδου έκανε το 5-14 στο 6'40" απέναντι στη Σερβία που βρήκε λύσεις στην επίθεση με τη Μιλοβάνοβιτς. Το καλάθι της Σπανού ανέβασε τη διαφορά στο +11 (15-26) ενώ η Ελλάδα πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 30-35. 

Κλείσιμο
Η Μιλοβάνοβιτς κράτησε όρθια τη Σερβία και με δικούς της πόντους το σκορ έγινε 42-46. Η Μάλτση έκανε το 42-50 όμως τα τρία σερί τρίποντα των Κρβεντάκιτς, Ντάμποβιτς έδωσε το προβάδισμα στη Σερβία για το 51-50! 

Παρ' όλα αυτά η Ελλάδα ανέκτησε το προβάδισμα, προηγήθηκε 53-62 με το τρίποντο της Νικολοπούλου ενώ η Καλτσίδου ανέβασε ξανά τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της, κάνοντας το 56-67. Η Εθνική κράτησε το προβάδισμα ως το φινάλε κι έφτασε στη σπουδαία νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 30-35, 51-53, 60-69
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης