Βίντεο: Η Σαουδική Αραβία δεν τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Λονδίνου

Βίντεο: Η Σαουδική Αραβία δεν τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Λονδίνου

Πριν την έναρξη του αγώνα με την Αυστραλία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και με τη σύμφωνη γνώμη της Ασιατικής Ομοσπονδίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου, με τους Σαουδάραβες όμως να παίρνουν... θέση για να ξεκινήσει ο αγώνας!

Βίντεο: Η Σαουδική Αραβία δεν τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Λονδίνου
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει σε Αυστραλία και Βρετανία η στάση των μελών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας πριν την έναρξη του αγώνα (με την Αυστραλία) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Με την Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας να πρωτοστατεί στις κυρώσεις εναντίον του Κατάρ (το οποίο κατηγορεί ότι υποθάλπει τρομοκράτες) τα μέλη της Εθνικής ομάδας αρνήθηκαν να… παρταχθούν όπως οι συνάδελφοι τους της Αυστραλίας προκειμένου να τηρηθούν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο!

Μεταξύ των θυμάτων ήταν και δύο Αυστραλοί πολίτες, ωστόσο οι Σαουδάραβες επέλεξαν να πάρουν τις θέσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο ωσάν να ήταν έτοιμοι για την έναρξη του αγώνα, ενώ οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στον πάγκο παρέμειναν καθισμένοι!


Κλείσιμο

Αυτή η εικόνα εξόργισε τους οπαδούς στην κερκίδα, αλλά και όσους έβλεπαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, ενώ εκπρόσωπος της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας αποκάλυψε πως «οι Σαουδάραβες είχαν ενημερώσει από πριν πως δεν θα συμμετάσχουν, καθώς δεν συνάδει με την κουλτούρα τους».

Ωστόσο άλλες πηγές ανέφεραν πως η Αυστραλιανή Ομοσπονδία όταν κατέθεσε το αίτημα της στην Ασιατική Ομοσπονδία, πήρε το ok με την Σαουδική Αραβία να τονίζει πως οι παίκτες της σεβόμενοι την συγκεκριμένη διαδικασία θα αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και θα επιστρέψουν για την έναρξη του αγώνα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με τους παίκτες να παίρνουν θέσεις… μάχης και πλέον ο κόσμος ζητά την παραδειγματική τους τιμωρία…

Δείτε το σχετικό βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης