Αποθέωση για το έπος της Μπαρτσελόνα από τον διεθνή Τύπο

Αποθέωση για το έπος της Μπαρτσελόνα από τον διεθνή Τύπο

Από την Ισπανία μέχρι τη Γαλλία και από την Ιταλία μέχρι τη Βραζιλία, τα ΜΜΕ αποθεώνουν τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε, ενώ κάνουν λόγο για «φιάσκο» της Παρί

Αποθέωση για το έπος της Μπαρτσελόνα από τον διεθνή Τύπο
Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πετύχει το βράδυ της Τετάρτης το ακατόρθωτο και με μια επική αντεπίθεση στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα κέρδισε 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν, γράφοντας ιστορία με το κατόρθωμά της.

Ολόκληρη η ποδοσφαιρκή υφήλιος έμεινε άφωνη με όσα συντελέστηκαν στο Καμπ Νου και φυσικά ο διεθνής Τύπος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Από την Ισπανία μέχρι τη Γαλλία και από την Ιταλία μέχρι τη Βραζιλία, τα ΜΜΕ αποθεώνουν τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε, ενώ κάνουν λόγο για «φιάσκο» της Παρί.

Κλείσιμο
Δείτε πώς υποδέχθηκαν τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα τα διεθνή μέσα:

Lequipe: Η Παρί ταπεινώθηκε από τη Μπαρτσελόνα και αποκλείστηκε. Παρά το κατόρθωμα του Παρισιού, η Παρί βυθίστηκε στη Βαρκελώνη, διασύρθηκε με 6-1 κι έμεινε εκτός!



Leparisien: To ναυάγιο των Παριζιάνων. Οι παίκτες της Παρί ταπεινώθηκαν στη Βαρκελώνη (6-1) και έμειναν εκτός. Εκτός από τον Καβάνι, όλοι οι άλλοι ήταν εκτός αγώνα.

RMC: Παρί - Μπαρτσελόνα: Το απίθανο ναυάγιο των Παριζιάνων. Μετά από έναν απίστευτο αγώνα, η Μπαρτσελόνα έχει σφράγισε το εισιτήριό για τα προημιτελικά του Champions League πετυχαίνοντας τρία γκολ στα τελευταία λεπτά. Τρελό.

Sport.fr: Η Παρί έγραψε ιστορία! Αυτό που συνέβη είναι ανήκουστο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων! Η νικήτρια του Παρισιού διαλύθηκε στο Καμπ Νου. Η Παρί υπέστη το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου. 

«Αποθεωτικό! Η Μπάρτσα το γύρισε και είναι στα προημιτελικά», γράφει με μεγάλα γράμματα και πολλά θαυμαστικά η Sport, προσθέτοντας: «Ο Νεϊμάρ ήταν ο ήρωας της μαγικής βραδιάς που έλαβε χώρα στο Καμπ Νόου, κερδίζοντας ένα πέναλτι, βάζοντας δύο γκολ και βγάζοντας την ασίστ στον Σέρχι Ρομπέρτο στο 95' για το τελικό 6-1». «Η Μπάρτσα υπέγραψε το πιο θαυμαστό της επίτευγμα. Ένα γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο στη ρεβάνς σφράγισε το 6-1 του τελικού θαύματος απέναντι σε μια επίδειξη φιλοδοξίας της Μπάρτσα», τονίζει η έτερη Καταλανική El Mundo Deportivo.



«Ανατροπή που έγραψε ιστορία. Η Μπαρτσελόνα το γύρισε με ένα ιστορικό 6-1 απέναντι στην Παρί, με ένα γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο στο 95'», γράφει η Μarca, που αν και μαδριλένικη έβγαλε το καπέλο στους Καταλανούς και μέσω twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «τα θαύματα υπάρχουν» και «η μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας του ποδοσφαίρου». «Η Μπάρτσα μπήκε στην ιστορία», προσθέτει από την πλευρά της η As.





To Maisfutebol κάνει λόγο για «Μια νύχτα για την ιστορία του ποδοσφαίρου».



Ο Guardian στέκεται στον ήρωα της τελευταίας στιγμής: «Ο Σέρτζι Ρομπέρτο ολοκληρώνει ένα εκπληκτικό comeback».



Η Corriere Dello Sport μιλάει για μια «Επική Μπαρτσελόνα».



Η αργεντίνικη Ole κάνει λογοπαίγνιο με τον Νεϊμάρ: "Δεν νικιέμαι" λέει, καθώς ουσιαστικά το Ney (Νεϊμάρ) είναι ομόηχο με το No (όχι) με βάση γνωστό τραγούδι.



Λογοπαίγνιο επέλεξε και η Lance: "Εσείς είστε τρελοί", όπου το seis (έξι) είναι ομόηχο με το voces (εσείς).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης