«Επίθεση» των οπαδών της Μπεσίκτας στο Facebook του Ολυμπιακού
Οπαδοί της Τουρκικής ομάδας χρησιμοποιώντας τον… μεταφραστή της google, έκαναν «εισβολή» στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός με διάφορα απειλητικά μηνύματα
Δεν πέρασε πάρα λίγη ώρα από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έμαθε ότι η Μπεσίκτας θα είναι η αντίπαλος του στους «16» του Europa League και οι οπαδοί των «Μαύρων Αετών» φρόντισαν να δώσουν το στίγμα τους.
Αν και το… αποτέλεσμα προκαλούσε γέλιο, καθώς η μετάφραση ήταν μέσω του google translate, η αλήθεια είναι ότι στο σύνολο τους τα μηνύματα ήταν απειλητικά και υβριστικά, μετατρέποντας τον αγώνα σε μια.. εθνικιστική μάχη.
Βέβαια υπήρξαν και οι ανάλογες απαντήσεις από τους οπαδούς του Ολυμπιακού (αλλά και οπαδούς άλλων ελληνικών ομάδων) με τους διαχειριστές των ερυθρόλευκων social media να σβήνουν τα υβριστικά σχόλια και να μπλοκάρουν αυτούς που επιχειρούν να γράψουν κάτι παρόμοιο.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.