Tα αποκαλυπτήρια έγιναν από νωρίς από φίλους του Γιάννη Αντετοκούνμπο που αντίκρισαν το απίστευτο graffiti! Λίγη ώρα αργότερα, σκοτείνιασε και η Νike παρουσίασε το εμβληματικό graffiti του «Greek Freak»!
Το γήπεδο που έκανε τα πρώτα του βήματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια απέκτησε χρώμα και ο artist Same84 έκανε καταπληκτική δουλειά:
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς