Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου

Οι Έλληνες διεθνείς ενίσχυσαν οικονομικά τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εξόδων της θεραπείας του

Στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσούκη η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου
Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για ακόμη μία φορά οι Έλληνες διεθνείς. Η ιστορία του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος ταλαιπωρείται οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, τους... άγγιξε και αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό του.

Έτσι του προσέφεραν τους μισθούς του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου για τα έξοδα νοσηλείας τους σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Μάλιστα, ο Βασίλης Τοροσίδης απεύθυνε κάλεσμα σε όσους μπορούν και έχουν την δυνατότητα, να βοηθήσουν και αυτοί τον Λεωνίδα.

Κλείσιμο
«Πριν και πρώτα απ’ όλα, εύχομαι στον Λεωνίδα περαστικά, όπως επίσης καλή δύναμη τόσο στον ίδιο, όσο στους συγγενείς και στους οικείους του. Επ’ ευκαιρία, εκ μέρους των συμπαικτών μου στην Εθνική, καλώ όλους όσοι έχουν την ευχέρεια και τη διάθεση, να συνεισφέρουν στον αγώνα του νεαρού συναδέλφου μας. Εμείς, θα είμαστε δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί», ήταν τα λόγια του αμυντικού της Μπολόνια.

Αναλυτικά τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
345/557171-55
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
GR9101103450000034555717155
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης