Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη 1-1: Το σερί της Ξάνθης συνεχίζεται και στο Κύπελλο

Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη 1-1: Το σερί της Ξάνθης συνεχίζεται και στο Κύπελλο

Αποτελεσματική και στο Κύπελλο αποδείχθηκε η ομάδα της Θράκης - Η σοβαρή ομάδα του Λουτσέσκου έφυγε ατσαλάκωτη και από τον Εύοσμο και διευρύνοντας το εντυπωσιακό αήττητό της στα 12 ματς  πέρασε στους «16». 

Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη 1-1: Το σερί της Ξάνθης συνεχίζεται και στο Κύπελλο
Δεν έχασε αλλού κι αλλού, θα έχανε στον Εύοσμο (μένοντας μάλιστα και εκτός Κυπέλλου) η Ξάνθη; Σοβαρή και συγκεντρωμένη, η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε ό,τι χρειαζόταν απέναντι στον παθιασμένο Αγροτικό Αστέρα και μένοντας αήττητη για 12ο σερί παιχνίδι (1-1) προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης. 

Αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι με την δέουσα σημασία, οι ακρίτες αγωνίστηκαν με βασικούς κατά πλειοψηφία. Παρόλο λοιπόν που τους έκανε και η ισοπαλία, δεν αρκέστηκαν σε αυτή, αλλά προηγήθηκαν στο 57’ με τον Νιέτο (όταν εκείνος εκμεταλλεύτηκε κόντρες στην περιοχή). 

Βέβαια οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν. Βρήκαν απάντηση δέκα λεπτά αργότερα, με τον Παπαγεωργίου να κάνει χέρι και τον Τριανταφυλλάκο να αποδεικνύεται εύστοχος από τη βούλα. 

Το μόνο που κατάφεραν όμως ήταν να δώσουν σασπένς στα εναπομείναντα λεπτά. Διότι πίεσαν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες για το πολυπόθητο γκολ (που θα έστελνε εκείνους στην επόμενη φάση) ωστόσο η Ξάνθη άντεξε και προστατεύοντας το σκορ, πανηγύρισε την πρόκριση. 

Κλείσιμο
Η τελευταία αγωνιστική 
Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη 1-1 
(67’ πεν. Τριανταφυλλάκος - 57’ Νιέτο) 
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα (15/12,17:00) 

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου 
ΠΑΣ Γιάννινα 6 (2-0) 
Ξάνθη 4 (4-3) 
Αγροτικός Αστέρας 4 (3-3) 
Καλλονή 0 (2-5)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης