Ομάδες ΝΒΑ: Ούτε σε ξενοδοχεία του Τραμπ δεν θέλουν να μείνουν!

Ομάδες ΝΒΑ: Ούτε σε ξενοδοχεία του Τραμπ δεν θέλουν να μείνουν!

Τουλάχιστον τρεις ομάδες του ΝΒΑ αποφάσισαν να ακυρώσουν και να σταματήσουν τις διαμονές τους στα ξενοδοχεία του Ντόναλντ Τραμπ αυτή τη σεζόν, έτσι ώστε να αποφύγουν κάθε σχέση με το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών!

Ομάδες ΝΒΑ: Ούτε σε ξενοδοχεία του Τραμπ δεν θέλουν να μείνουν!
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι Μπακς, οι Μάβερικς και οι Γκρίζλις οι οποίες δεν θα μείνουν στα ξενοδοχεία του Τραμπ σε Σικάγο και Νέα Υόρκη όταν θα τις επισκεφτούν.

Σύμφωνα με τις πηγές του ESPN, ακόμα μία ομάδα από την ανατολική περιφέρεια θα αλλάξει τόπο διαμονής στα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη, όταν θα εκπνεύσει το συμβόλαιο που έχει κάνει με την αντίστοιχη ξενοδοχειακή εταιρία.

Επτά ομάδες ενημέρωσαν το ESPN που επικοινώνησε με όλους τους οργανισμούς πως θα μείνει στις ιδιοκτησίες του Τραμπ, χωρίς να διευκρινίζουν αν αυτό έχει να κάνει με κάποιο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει.

Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν και ο συνιδιοκτήτης των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, τάχθηκαν ανοικτά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον και έτσι η επιλογή τους δείχνει ακόμα πιο συμβολική και αναμενόμενη ως προς την επιλογή των ξενοδοχείων.

Κάποιες από τις 30 ομάδες απάντησαν στο ESPN πως δεν θα μείνουν σε ξενοδοχεία του Τραμπ, αλλά δεν διευκρίνισαν αν ήταν μία πολιτική επιλογή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης