Ολυμπιακοί Αγώνες: Είκοσι χρόνια από τον θρίαμβο του Νίκου Κακλαμανάκη (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Είκοσι χρόνια από τον θρίαμβο του Νίκου Κακλαμανάκη (video)

Σαν σήμερα, στις 30 Ιουλίου 1996 ο Νίκος Κακλαμανάκης κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στην Ατλάντα κι ο ίδιος επέλεξε τη σημερινή ημέρα για να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα σε όλους τους Έλληνες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Είκοσι χρόνια από τον θρίαμβο του Νίκου Κακλαμανάκη (video)
Φτάνει λίγο πριν το τερματισμό…. Μια τελευταία κλεφτά ματιά πίσω του… Δεν τον φτάνουν… Τερματίζει αλλά δεν σταματά. Συνεχίζει για λίγα μέτρα, ώσπου σηκώνει τη γροθιά του στον αέρα, βγάζει μια κραυγή και βουτά στη θάλασσα.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Έλληνας πρωταθλητής του windsurf μόλις είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.



Μια επιτυχία που σημειώθηκε σήμερα πριν από 20 χρόνια ακριβώς με τον Κακλαμανάκη να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσω facebook στους Έλληνες αλλά και στους αθλητές μας που βρίσκονται στο Ρίο:
Κλείσιμο

«Γεια σας περήφανοι έλληνες…
Σαν χθες, 20 χρόνια πριν κατέκτησα το Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην Ατλάντα το 1996. Σήμερα, θέλω να εμπνεύσω τους περήφανους και πονεμένους Ελληνες να τολμούν τα όνειρά τους ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς να διαπραγματεύονται τις αξίες τους και να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ολυμπιακή μας Ομάδα στο Ρίο.
Ό,τι αξίζει περιλαμβάνει πόνο.
Προσπαθείς, υπομένεις και επιμένεις για να συναντήσεις τα όνειρά σου!»



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης