Παραιτήθηκε ο Ρόι Χόντσον

Παραιτήθηκε ο Ρόι Χόντσον

Φυσικά και έγινε δεκτή η παραίτηση μετά το «Βατερλώ» από τους Ισλανδούς

Παραιτήθηκε ο Ρόι Χόντσον
Μετά από 4 χρόνια στον πάγκο της Αγγλίας ο Ρόι Χόντγκσον αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «Τριών Λιονταριών», δηλώνοντας την παραίτησή του μετά τον αποκλεισμό από την Ισλανδία.

Οι Άγγλοι έφτασαν με μεγάλες προσδοκίες στα γήπεδα της Γαλλίας, ωστόσο απογοήτευσαν για ακόμα μία φορά, με τον Ρόι Χόντγκσον που ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος τεχνικός ανάμεσα στις 24 ομάδες του Εuro (3.5 εκατ. λίρες), να αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη για την αποτυχία και να ανακοινώνει το τέλος της εποχής του στον πάγκο της ομάδας.

Κλείσιμο
«Είναι η στιγμή για κάποιον άλλον να αναλάβει αυτό αυτή τη νεανική και ταλαντούχα ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές δεν τα κατάφεραν σήμερα για την πατρίδα τους. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω πως πολύ σύντομα θα δούμε την Αγγλία στον τελικό μιας μεγάλης διοργάνωσης», ανέφερε ο 68χρονος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου διαβάζοντας το σημείωμα της παραίτησής του.

Aξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ρόι Χόντγκσον με την Αγγλία έληγε στις 30 Ιουνίου, ενώ μαζί του δήλωσαν την παραίτησή του τόσο ο άμεσος συνεργάτης του Γκάρι Νέβιλ, αλλά και όλο το τεχνικό του επιτελείο.




Δεκτή η παραίτηση από την ομοσπονδία

Άμεση ήταν η αντίδραση της FA μετά την δήλωση παραίτησης του Χόντγκσον από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, καθώς με ανακοίνωση της η ομοσπονδία ενημέρωσε πως αποδέχεται την παραίτηση του 68χρονου τεχνικού, τονίζοντας πως η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

«Όπως ολόκληρο το αγγλικό έθνος αυτή τη στιγμή και εμείς με τη σειρά μας είμαστε απογοητευμένοι από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Euro. Είχαμε υψηλές βλέψεις περιμένοντας να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης, όμως οι απαιτήσεις μας και οι ελπίδες για μια πορεία μέχρι τα τελικά στάδια της διοργάνωσης δεν βρήκαν ανταπόκριση. Αποδεχόμαστε την παραίτηση του Ρόι Χόντγκσον και θα συζητήσουμε άμεσα τις εξελίξεις και τα επόμενα βήματα. Για την ώρα, όμως, συγχαίρουμε τους Ισλανδούς για την πρόκριση στα προημιτελικά και τους ευχόμαστε καλή τύχη κόντρα στους Γάλλους. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Γαλλία και στήριξαν την εθνική ομάδα. Ευχόμαστε σε όλους καλό ταξίδι επιστροφής και να συνεχίσουν να στηρίζουν την εθνική ομάδα», ανέφερε η ανακοίνωση της Αγγλικής ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης