Γερμανία-Σλοβακία 3-0: Τα «πάντσερ» έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό

Γερμανία-Σλοβακία 3-0: Τα «πάντσερ» έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό

Οι Γερμανοί πέρασαν εμφατικά στα προημιτελικά και περιμένουν τον αντίπαλό τους, που θα προκύψει από το ζευγάρι Ιταλία-Ισπανία

Γερμανία-Σλοβακία 3-0: Τα «πάντσερ» έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό
Στη Λιλ και το «Πιέρ Μορουά» κοντράρονταν Γερμανία και Σλοβακία με έπαθλο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro. Οι Γερμανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έκαναν φάσεις από το πρώτο λεπτό στην εστία των Σλοβάκων, μην αφήνοντας τους αντιπάλους τους να νιώσουν σε καμία στιγμή ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 8ο λεπτό, σε κόρνερ των Γερμανών, οι αμυντικοί της Σλοβακίας έδιωξαν τη μπάλα, όμως αυτή έφτασε στον Μπόατενγκ ο οποίος έπιασε ένα «ξερό» μονοκόμματο σουτ και την έστειλε στα δίχτυα του Κόζατσικ.

Κλείσιμο


Στο 12ο λεπτό, σε σέντρα μέσα στην περιοχή των Σλοβάκων, ο Σκρτέλ ανέτρεψε τον Μάριο Γκόμεζ και ο διαιτητής σφύριξε αμέσως. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Κόζατσικ.



Με τις ευκαιρίες να είναι 13-0 υπέρ των Γερμανών, οι Σλοβάκοι έκαναν σέντρα μέσα στην περιοχή του Νόιερ, ο Γιουράι Κούτσκα έπιασε την κεφαλιά, αναγκάζοντας το Γερμανό πορτιέρο να «πετάξει», για να αποκρούσει.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό, ο Γιούλιαν Ντράξλερ βρέθηκε μέσα στην περιοχή των Σλοβάκων και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος έκανε το 2-0 για τα πάντσερ.



Η Σλοβακία μπήκε λίγο πιο ορεξάτη στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας φάσεις στη Γερμανική εστία, όμως σε κόρνερ των Γερμανών στο 62', ο Χούμελς έπιασε την κεφαλιά και μετά από κόντρα, αυτή κατέληξε στον «ξεχασμένο» από τη σλοβάκικη άμυνα, Ντράξλερ, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Κόζατσικ για τρίτη φορά.



Το παιχνίδι από εκεί και έπειτα είχε τελειώσει, αφού οι Σλοβάκοι δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να να πιέσουν για κάτι παραπάνω, ενώ οι Γερμανοί συνέχισαν (όπως έκαναν από το πρώτο λεπτό) να κλείνουν εκπληκτικά την πρώτη μπαλιά των αντιπάλων τους, κερδίζοντας την μπάλα ψηλά και δημιουργώντας φάσεις με τους Ποντόλσκι και Μίλερ, χωρίς να υπάρξει αλλαγή στο σκορ.

Συνθέσεις: 

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Κίμιχ, Χέκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Μίλερ, Εζίλ, Ντράξλερ, Γκόμεζ. 

Σλοβακία (Κόζακ): Κόζατσικ, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Γκυόμπερ, Χροσόμσκι, Κούτσκα, Σκίνιαρ, Ντούρις, Χάμσικ, Βάις.

Η γκολάρα του Μπόατενγ για το 1-0


Δείτε το χαμένο πέναλτι του Οζίλ


Το 2-0 από τον Μάριο Γκόμεζ


Το 3-0 από τον Γιούλιαν Ντράξλερ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης