Τις υψηλές πτήσεις συνέχισε ο Μανώλης Καραλής, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του και βελτίωσε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ παίδων.
Ο 17χρονος Έλληνας πρωταθλητής επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως είναι ο κορυφαίος της κατηγορίας του, με άλμα στα 5.55μ. που πέτυχε στο μίτινγκ της Οστράβα.
Η συγκεκριμένη επίδοση ήρθε μετά από άλλες υψηλές πτήσεις, αφού είχε περάσει δύο φορές τα 5.50μ. φέτος στον κλειστό, στο ΣΕΦ (5.53μ.) και στο Γιάμπλονετς (5.54μ.).
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας