Φενέρμπαχτσε - Λοκομοτίβ: Ρώσος ποδοσφαιριστής φορούσε φανέλα με τον Πούτιν και προκάλεσε τους Τούρκους

Φενέρμπαχτσε - Λοκομοτίβ: Ρώσος ποδοσφαιριστής φορούσε φανέλα με τον Πούτιν και προκάλεσε τους Τούρκους

Τι δήλωσε για την πράξη του ο αμετανόητος Ρώσος ποδοσφαιριστής - Τρεις συλλήψεις Τούρκων οπαδών της Φενέρμπαχτσε που επιτέθηκαν στο λεωφορείο της ρωσικής ομάδας

Φενέρμπαχτσε - Λοκομοτίβ: Ρώσος ποδοσφαιριστής φορούσε φανέλα με τον Πούτιν και προκάλεσε τους Τούρκους
Στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι για τη φάση των «32» του Europa League, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε εύκολα με 2 - 0 την Λοκομοτίβ Μόσχας, αλλά τα βλέμματα τράβηξε ένας Ρώσος ποδοσφαιριστής με τις στιλιστικές του επιλογές.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα, ο παίχτης της Λοκομοτίβ, Ντμίτρι Ταράσοβ, έβγαλε τη φανέλα του για να δείξει τη μπλούζα που φορούσε, η οποία απεικόνιζε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, με στρατιωτική στολή και την επιγραφή: «Ο πιο ευγενικός πρόεδρος».
Κλείσιμο

Τόσο ο παίχτης, όσο και η Λοκομοτίβ Μόσχας, αναμένεται να υποστούν κυρώσεις, καθώς απαγορεύεται να αναγράφονται μηνύματα με πολιτικό περιεχόμενο στα ρούχα των αθλητών.
Ο Ταράσοβ, ωστόσο, έσπευσε να υπερασπιστεί την κίνησή του, σχολιάζοντας στο ρωσικό αθλητικό πρακτορείο «R-Sport» πως: «Είναι ο πρόεδρός μου. Τον σέβομαι και αποφάσισα να δείξω πως είμαι πάντα στο πλευρό του, έτοιμος να τον υποστηρίξω. Αυτό που έγραφε η μπλούζα ήταν όλα όσα ήθελα να πω».



Εκτός από την κίνηση του Ρώσου ποδοσφαιριστή, από την πλευρά των Τούρκων δεν έλειψαν τα επεισόδια, καθώς συνελήφθησαν τρεις οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, οι οποίοι επιτέθηκαν στο λεωφορείο της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Σημειώνουμε πως οι σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας είναι ιδιαίτερα τεταμένες από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι Τούρκοι κατέρριψαν ένα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος, το οποίο βρέθηκε στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.

Φαίνεται, μάλιστα, πως η UEFA απέρριψε τις εκκλήσεις για μη διασταύρωση ομάδων των δυο χωρών, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν εντάσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης