Άγγελος Οικονόμου: Ο 20χρονος Έλληνας της Μπάγερν Μονάχου

Άγγελος Οικονόμου: Ο 20χρονος Έλληνας της Μπάγερν Μονάχου

Ξεκίνησε από τη δεύτερη ομάδα το 2009 και πλέον προπονείται συχνά υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα

Άγγελος Οικονόμου: Ο 20χρονος Έλληνας της Μπάγερν Μονάχου
Το να φοράς την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή... Ο Άγγελος Οικονόμου όμως, το έχει κάνει πραγματικότητα εδώ και 7 χρόνια. Ο 20χρονος διεθνής μέσος, μιλάει στο Gazzetta.gr για τα όσα ζει στους Βαυαρούς, το τι έγινε όταν κλήθηκε να συμμετέχει για πρώτη φορά στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά και το πως τον αντιμετώπισαν...

Πως έζησες αυτή την πρώτη εμπειρία με την Μπάγερν;
Έγινε τον Απρίλιο του 2009. Πήγα και έκανα προπόνηση για να δουν αν ταιριάζω στο παιχνίδι και την φιλοσοφία τους. Όλα ήταν διαφορετικά... Δεν υπήρχε το χαλαρό που υπήρχε στις άλλες ομάδες, υπήρχε πίεση. Όχι από φόβο, αλλά επειδή είχες να κάνεις με παίκτες που ήταν πολύ καλοί.

Πες μας λίγο για την πρώτη φορά που προπονήθηκες με τους επαγγελματίες της Μπάγερν;
Ήταν το 2014 και βρισκόμουν σπίτι. Προπόνηση είχα στις 11:00 και είχα βάλει ξυπνητήρι στις 9:00. Μόλις είχα ξυπνήσει και με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής μου. Μου λέει: “Σε πόση ώρα μπορείς να είσαι εδώ;” και του απάντησα σε “15-20 λεπτά, γιατί;”, Τότε μου είπε να φτάσω το γρηγορότερο δυνατό γιατί θα έκανα προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Όπως καταλαβαίνεις επικράτησε πανικός. Τα είχα χάσει, έλεγα μέσα μου “τι γίνεται, κοιμάμαι ακόμα;”. Έριξα τα πράγματά μου μέσα σε μία τσάντα, αλλά έπρεπε να βρω ένα τρόπο για να φτάσω στο προπονητικό κέντρο στην ώρα μου, καθώς δεν είχε ακόμη δίπλωμα οδήγησης και με τις συγκοινωνίες θα αργούσα. Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου, αλλά δεν μπορούσε να φύγει από την δουλειά που ήταν. Τελικά πήρα ταξί, του είπα να κάνει γρήγορα και ευτυχώς πρόλαβα.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης