Ένα γκολ έφτανε στον Ατρόμητο

Ένα γκολ έφτανε στον Ατρόμητο

Με τον Μπρίτο να σκοράρει στην πρώτη τελική (37’) του Ατρόμητου απέναντι στον Λεβαδειακό, οι «κυανόλευκοι» έκαναν ποδαρικό με το δεξί (1-0) στο νέο πρωτάθλημα. Μεγάλη επέμβαση Γκορμπούνοφ στο φινάλε

Ένα γκολ έφτανε στον Ατρόμητο
Κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα και αποφεύγοντας τα χειρότερα στο τέλος, ο Ατρόμητος ξεκίνησε με νίκη το νέο πρωτάθλημα επικρατώντας 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι. 

Ο Μπρίτο «ξεμπλόκαρε» επιθετικά τους «κυανόλευκους» (που παρατάχθηκαν με τέσσερις αλλαγές) και τους χάρισε το τρίποντο στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. 

Προς το φινάλε του α’ ημιχρόνου (37’) και μόλις στην πρώτη τελική της ομάδας στο ματς, υποδέχθηκε εξαιρετικά την μεταβίβαση του Γοδόι και με υποδειγματικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να είχαν πληρώσει την αδυναμία τους να καθαρίσουν τον αγώνα πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Γκορμπούνοφ έκανε τεράστια επέμβαση στις καθυστερήσεις, σε προσπάθεια του Μάντζιου. 

Πλήγμα με τον Εμπόου που αποχώρησε τραυματίας στο 69' (με πρόβλημα στο δεξί γόνατο). 
Κλείσιμο

Το ματς: 

Αν και μόλις στην αρχή του πρωταθλήματος και με αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ατρόμητος έπρεπε να δείξει πως απέναντι σε ομάδες όπως ο Λεβαδειακός του αρκεί να κάνει τα απολύτως απαραίτητα για να φτάσει στη νίκη. Μπήκε στο ματς για να παίξει ποδόσφαιρο, είχε τον έλεγχο, είχε όμως και θέμα στο να δημιουργήσει φάσεις. 

Ο Λεβαδειακός ήταν οχυρωμένος στα μετόπισθεν, με διάθεση να αποφύγει τις κακοτοπιές και όποτε του δοθεί η ευκαιρία να ψάξει τον Μάντζιο για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στην επίθεση. Κι αθόρυβα οι Βοιωτοί έφτασαν να έχουν τρεις τελικές (με μεγαλύτερη απειλή το σουτ του Μιλιάζες) έναντι… 0 των γηπεδούχων. 

Ο Ατρόμητος δεν είχε πάρει ακόμα μπρος έως ότου ανέλαβε δράση ο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος υποδέχθηκε άριστα την μπαλιά του Γοδόι και με εξαιρετικό τελείωμα σκόραρε «ξεμπλοκάροντας» την ομάδα πριν φύγει το ημίχρονο, που έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα πριν φύγει για τα αποδυτήρια σε κεφαλιά του Λε Ταλέκ. 

Επιστρέφοντας στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο η μοναδική υποχρέωση που του απέμενε ήταν να «καθαρίσει» το ματς. Λε Ταλέκ και Ούμπιντες ήταν οι πιο δραστήριοι, το γκολ όμως δεν ερχόταν και το 1-0 μπορούσε ανά πάσα στιγμή να αποδειχθεί εύθραυστο.

Όταν έφτασε αυτή η στιγμή ο Γκορμπούνοφ καθάρισε για όλη την ομάδα. Επενέβη σωτήρια στο σουτ του Μάντζιου -που είχε πάρει τροχιά προς τα δίχτυα- κρατώντας το μηδέν και διασφαλίζοντας την επιτυχημένη πρεμιέρα του Ατρόμητου στην Σούπερ Λίγκα

Πηγή: Sport-fm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης