FIFA: «Ο Ζεπ Μπλάτερ δεν έχει αναμιχθεί στο σκάνδαλο»

FIFA: «Ο Ζεπ Μπλάτερ δεν έχει αναμιχθεί στο σκάνδαλο»

Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου του 2018 και του 2022 θα διεξαχθούν, όπως έχουν προγραμματιστεί, σε Ρωσία και Κατάρ, ξεκαθάρισε ο διευθυντής επικοινωνίας
 Γουόλτερ ντε Γκρεγκόριο 

FIFA: «Ο Ζεπ Μπλάτερ  δεν έχει αναμιχθεί στο σκάνδαλο»
Μιλώντας στους δημοσιογράφους για το σκάνδαλο που συγκλονίζει την FIFA, ο διευθυντής επικοινωνίας, Γουόλτερ ντε Γκρεγκόριο, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιείται στη Ζυρίχη ότι ο νυν πρόεδρος της FIFA δεν έχει καμία ανάμιξη.

"Ο πρόεδρος της FIFA,  Ζεπ Μπλάτερ,  δεν έχει αναμιχθεί στο σκάνδαλο", τόνισε ο διευθυντής επικοινωνίας της FIFA, επισημαίνοντας πως ο παράγοντας "στρες" είναι σήμερα αρκετά υψηλός.    
Τόνισε, επίσης πως το συνέδριο της FIFA που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή θα διεξαχθεί κανονικά, όπως και η εκλογή του προέδρου.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε επίσης ότι τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου του 2018 και του 2022 θα διεξαχθούν, όπως έχουν προγραμματιστεί, σε Ρωσία και Κατάρ αντίστοιχα

Σύμφωνα με τον Γκρεγκόριο, η "έκθεση Γκαρσία" θα δοθεί τελικά στην δημοσιότητα. Ο διευθυντής επικοινωνίας της FIFA έσπευσε να διευκρινίσει ότι,  η έκθεση του τέως Αμερικανού Εισαγγελέα,  Μάικλ Γκαρσία, ο οποίος ερευνούσα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου του 2018 και του 2020. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο Γκαρσία αποχώρησε από την FIFA τον Δεκέμβριο του 2014 γιατί αρνήθηκε να δώσει στην δημοσιότητα ολόκληρη την έκθεση. Δημοσιεύτηκαν μόνο ορισμένα αποσπάσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης