«Καταιγίδα» η Κέρκυρα, σκόρπισε με 4-0 τη Βέροια

«Καταιγίδα» η Κέρκυρα, σκόρπισε με 4-0 τη Βέροια

Λιγότερο από 20λεπτά ήταν αρκετά για την Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», έδωσαν σεμινάριο για το πως πρέπει να «καθαρίζεις» ένα ντέρμπι παραμονής, σαρώνοντας την Βέροια στην έδρα τους με σκορ 4-0.

«Καταιγίδα» η Κέρκυρα, σκόρπισε με 4-0 τη Βέροια
Καταιγιστική ήταν η Κέρκυρα από το ξεκίνημα και η Βέροια «λύγισε». Οι «Φαίακες» πάτησαν γκάζι από νωρίς εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της «Βασίλισσας του Βορρά» και έφτασαν άνετα στο εντός έδρας 4-0. 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο Μάρκο Μαρκόφσκι και ο ίδιος παίκτης στο 17ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και «καθάρισε» από νωρίς το ματς, χάρη στο αυτογκόλ του Βεργώνη στο 22ο λεπτό. Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος στην Κέρκυρα, λόγω της συνεχούς βροχής. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόντος στο 85ο λεπτό. 

Επιστροφή στις νίκες για τους «Φαίακες» μετά από τρία ματς. Στους 25βαθμούς έφτασε πλέον η Κέρκυρα, ενώ η Βέροια έμεινε στους 30. 

Κλείσιμο
Το ματς:


Τρομερό ξεκίνημα στο παιχνίδι για την Κέρκυρα. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κυνήγησαν από το ξεκίνημα το γκολ. Οι προσπάθειές τους βρήκαν γρήγορα αντίκρισμα με τον Μαρκόφσκι να ανοίγει το σκορ στο 5’, ενώ νωρίτερα είχε στείλει την μπάλα άουτ μπροστά σε κενή εστία. Έτσι τα δεδομένα στην αναμέτρηση άλλαξαν από πολύ νωρίς και η Βέροια ήταν αναγκασμένη να ανοιχτεί για να φτάσει στην ισοφάριση. Μάλιστα, σα να μην έφτανε αυτό τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την «βασίλισσα του Βορρά», που δέχτηκε και δεύτερο τέρμα και πάλι απ΄τον Μαρκόφσκι στο 17’. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης