Επίδειξη δύναμης με Κριστιάνο, Τσιτσαρίτο και Μπέιλ: Λα Κορούνια-Ρεάλ Μαδρίτης 2-8

Επίδειξη δύναμης με Κριστιάνο, Τσιτσαρίτο και Μπέιλ: Λα Κορούνια-Ρεάλ Μαδρίτης 2-8

Στο γήπεδο που για 18 χρόνια (1992-2010) έχανε με κάτω τα χέρια, η Ρεάλ ασέλγησε με 8-2 στο... πτώμα της Λα Κορούνια. Σεφτέ με γκολάρες και ο Τσιτσαρίτο...



Επίδειξη δύναμης με Κριστιάνο, Τσιτσαρίτο και Μπέιλ: Λα Κορούνια-Ρεάλ Μαδρίτης 2-8
Πριν από 46 χρόνια η Ρεάλ είχε βάλει τέσσερα γκολ εκεί μέσα. Παραδόξως, έκτοτε δεν μπόρεσε ποτέ να επαναλάβει αυτό το εγχείρημα στο «Ριαθόρ». Στο εν λόγω γήπεδο μάλιστα βίωσε για 18 χρόνια (1992-2010) μία από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές κατάρες της, καθώς έχανε με το που περνούσε τα... σύνορα της Γαλικίας. Ολα αυτά όμως πλέον όχι μόνο ανήκουν σε ένα μακρινό παρελθόν (σ.σ.: τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της), αλλά η έδρα της Λα Κορούνια έγινε πιο φιλόξενη ακόμα και από το ίδιο το «Μπερναμπέου». Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φαίνεται ότι αρχίζει και ρολάρει για τα καλά και μετά το 5-1 επί της Βασιλείας στο Champions League, ισοπέδωσε με 8-2 την πάλαι ποτέ Super Depor.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κυριολεκτικά δεν το άφησαν μέχρι να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής. Τα γκολ άρχισαν να έρχονται στο 28'. Τότε ο Κριστιάνο με δύσκολη κεφαλιά άνοιξε τον προσωπικό λογαριασμό του στο «Ριαθόρ» (σ.σ.: πλέον δεν έχει σκοράρει μόνο στο «Ανοέτα» της Σοσιεδάδ). Συνολικά ο Πορτογάλος θα σημείωνε χατ τρικ και θα έφτανε στον μαγικό αριθμό των 24 στην ισπανική καριέρα του! Στο 36' ό Χάμες Ροδρίγκες με μαγικό φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο για το 0-2.

Δείτε βίντεο και διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης