Με έναν τρομερό Στέφανο Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 6-1 την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα μπαίνοντας επιβλητικά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Χατ-τρικ από τον Κλάους, όλα από ασίστ του Ρατς!
Με χατ-τρικ μέσα σε 16’ λεπτά (11’, 16’, 28’) ο Στέφανος Αθανασιάδης σκόρπισε τον πανικό στην Ντιναμό Μινσκ και έκανε την Τούμπα να παραμιλάει!
Με μια εξαιρετική εμφάνιση του Κλάους και άξιο συμπαραστάτη τον Ράτσβαν Ρατς που είχε και τις τρεις ασίστ στα γκολ του Έλληνα επιθετικού, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 6-1 των Λευκορώσων που έγιναν παιχνιδάκι στα χέρια του «Δικέφαλου του Βορρά» ενώ τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο μιας και αποβλήθηκε ο Σίμοβιτς (63’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο δρόμος για την ευρεία νίκη άνοιξε από το αυτογκόλ του Νίκολιτς (4’), ο οποίος πέτυχε και το γκολ (80’) της τιμής για την ομάδα του. Τα άλλο γκολ των «ασπρόμαυρων» σημείωσαν οι Παπαδόπουλος (50’) και Τζανδάρης (90’).
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.