Σκέψεις για Γ' Εθνική στον Άρη!

Σκέψεις για Γ' Εθνική στον Άρη!

Η σύσκεψη των ανθρώπων του Άρη για την επόμενη μέρα της ομάδας ολοκληρώθηκε και το ενδεχόμενο της Γ' Εθνικής πλέον είναι κάτι παραπάνω από ορατό

Σκέψεις για Γ' Εθνική στον Άρη!
Το θέμα της Γ' Εθνικής συζητήθηκε αρκετά στη συνάντηση των φορέων του Άρη, οι οποίοι συνεδρίασαν για περίπου 4.5 ώρες. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ έγινε λόγος για εξέταση «όλων των λύσεων» για τη βιωσιμότητα του συλλόγου, ενώ το ενδεχόμενο της Γ' Εθνικής συζητήθηκε πολύ και αποφασίστηκε, αφού συνεδριάζουν ΚΜΑ και Α.Σ, να προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση εντός δέκα ημερών. Ο υποβιβασμός στην Γ' ήταν μια τάση που δείχνει να επικρατεί, αν και ακόμα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όμως σίγουρα κερδίζει έδαφος, καθώς πολλοί είναι πλέον όσοι τον επιθυμούν προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει τα πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

«Σήμερα συνήλθαν στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ οι θεσμικοί φορείς του ΑΡΗ (ΑΣ, ΠΑΕ ,ΚΜΑ) σε άριστο κλίμα με πλήρη σύμπνοια απόψεων.

Κλείσιμο
Συζητήθηκαν και εξεταστήκαν όλες οι παράμετροι για τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Αποφασίστηκε άμεσα να πραγματοποιηθεί σύγκλιση των Διοικητικών Συμβουλίων ΚΜΑ και ΑΣ για να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις».

Η παράταση 25 ημερών στην ΕΠΟ δείχνει Γ' Εθνική

Το ότι στον Άρη έχουν ως στόχο την Γ' Εθνική, φαίνεται και από το ότι υπήρξε πρόταση στην ΕΠΟ για παράταση 25 ημερών ενόψει της συμμετοχής της εκεί, αφού βέβαια επικυρωθεί η αδυναμία της για συμμετοχή στην Football League.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης