Φωτογραφίες: Καθαρίζουν το Ολυμπιακό Χωριό μετά τη διεθνή κατακραυγή

Φωτογραφίες: Καθαρίζουν το Ολυμπιακό Χωριό μετά τη διεθνή κατακραυγή

Ξεκίνησαν από το κολυμβητήριο και στη συνέχεια θα προχωρήσουν και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις

Φωτογραφίες: Καθαρίζουν το Ολυμπιακό Χωριό μετά τη διεθνή κατακραυγή
Χρειάστηκε να υπάρξει σειρά δημοσιευμάτων που προκάλεσαν κατακραυγή για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Ολυμπιακές εγκαστάσεις στην Αθήνα προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός και να προχωρήσει σε μια στοιχειώδη προσπάθεια να συμμαζέψει την κατάσταση.

Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού των γηπέδων, του κολυμβητήριου, και του περιβάλλοντος χώρου των κλειστών γυμναστηρίων του Ολυμπιακού Χωριού, οι οποίες ανήκουν πλέον στην ευθύνη του ΟΑΕΔ. 

Κλείσιμο


Την οικτρή κατάσταση των εγκαταστάσεων παραδέχεται και η ίδια η ΓΓΑ καθώς στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι το κολυμβητήριο, για παράδειγμα, χρειάστηκε να καθαριστεί από λάσπες, να καθαρθιστούν τα περιμετρικά κανάλια, να τοποθετηθούν πλαστικές σχάρες, να απομακρυνθούν σκουπίδια και να καθαριστεί η υπόγεια δεξαμενή. Όλες αυτές οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη σύμφωνα με τη ΓΓΑ.σκουπιδιών) θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη.

 

Το κολυμβητήριο θα ακολουθήσουν «οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού, για να παραχωρηθεί στη συνέχεια η χρήση τους σε άλλο φορέα του Δημοσίου ή ΟΤΑ, ο οποίος θα αναλάβει και το κόστος λειτουργίας και συντήρησης» καταλήγει η ανακοίνωση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης