Αυτοί είναι οι 15 πιο σέξι άντρες του Μουντιάλ

Αυτοί είναι οι 15 πιο σέξι άντρες του Μουντιάλ

Κάθε φορά που παίζουν μπάλα... ξεσηκώνουν τον γυναικείο πληθυσμό, αφού τα παρακάτω αγόρια δεν έχουν ταλέντο μόνο στο ποδόσφαιρο!

"Eίμαι τρελό ψώνιο"
Αυτοί είναι οι 15 πιο σέξι άντρες του Μουντιάλ
Το γυμνασμένο τους κορμί και το σεξαπίλ τους δεν αφήνουν τις γυναίκες ασυγκίνητες, που καρδιοχτυπούν σε κάθε τους γκολ!

Και μπορεί η λίστα με τους 15 πιο σέξι άντρες του Μουντιάλ να περιλαμβάνει αρσενικά από την Πορτογαλία και την Ισπανία μέχρι τις ΗΠΑ και τη Ν. Κορέα, δυστυχώς η Ελλάδα εδώ δεν έχει την τιμητική της μιας και στις παρακάτω φωτογραφίες δε θα δούμε κάποιον Έλληνα.

Δείτε παρακάτω τους 15 πιο σέξι άντρες του Μουντιάλ σύμφωνα με τη «Daily News»:
Κλείσιμο
Κριστιάνο Ρονάλντο, Πορτογαλία: Η Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από πάνω της. Αυτό τα λέει όλα... Ο 29χρονος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία.



Ζεράρ Πικέ, Ισπανία: Κάθε φορά που ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα βγάζει την μπλούζα του στο γήπεδο τα γυναικεία μάτια κολλάνε στους κοιλιακούς του. Το γλυκό του χαμόγελο έρχεται να συμπληρώσει τη σέξι του εικόνα. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος με τη Shakira και οι δυο τους έχουν έναν μικρό γιο.



Γκλεν Τζόνσον, Αγγλία: Εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ο αμυντικός της Λίβερπουλ δε χάνει την ευκαιρία να κάνει και ένα τύπου... στριπτίζ στο γήπεδο αποκαλύπτοντας το θεϊκό του κορμί.



Αλέξις Σάντσες, Χιλή: Ένα ακόμη σέξι αγόρι των γηπέδων. Ο 25χρονος είναι ο διασημότερος Χιλιανός ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή.



Ολιβιέ Ζιρού, Γαλλία: Oh la, la, la... Ένας καλός λόγος για να δει μια γυναίκα το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα γαλάζια μάτια του Olivier και τα tattoo του απλά σε μαγνητίζουν!



Ρανταμέλ Φαλκάο, Κολομβία: Ο Κολομβιανός παίκτης ανακηρύχθηκε από το περιοδικό «Glamour» ως ο πιο «σέξι ποδοσφαιριστής του κόσμου».  Καμία αμφιβολία επί τούτου!



Τιμ Κάχιλ, Αυστραλία: Είναι έτοιμος να μας δείξει και αυτός τα κρυμμένα του ταλέντα -το απίστευτο κορμί του δηλαδή- στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτοιμο και το γυναικείο φύλο να τον απολαύσει να παίζει... μπάλα!



Νεϊμάρ, Bραζιλία: Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα ανεβάσει το θερμόμετρο στο Μουντιάλ...



Ικερ Κασίγιας, Ισπανία: Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Ρεάλ έχει χαρίσει την καρδιά του στην αθλητικογράφο Sara Carbonero και οι δυο τους έχουν κάνει ένα παιδί. Ένας σέξι μπαμπάς, λοιπόν, ο Iker.



Ντιέγκο Λουγκάνο, Ουρουγουάη: Άλλος ένας «καυτός» μπαμπάς των γηπέδων. Ο αρχηγός της Ουρουγουάης έχει τρία παιδιά, αυτό όμως δεν αποτελεί εμπόδιο στο να αρέσει στον γυναικείο πληθυσμό και μάλιστα πολύ!



Σεσκ Φάμπρεγκας, Ισπανία: Ο μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει μία κόρη, αλλά προκαλεί καρδιοχτύπια κάθε φορά που αποκαλύπτει το γυμνασμένο του κορμί.



Σέρχιο Ράμος, Ισπανία: Ο αμυντικός της Ρεάλ κατέχει επάξια μια θέση στη λίστα των πιο σέξι ποδοσφαιριστών.



Γκράχαμ Ζούσι, Αμερική: Έχει καταφέρει να «κλέψει» πολλές γυναικείες καρδιές κατά τη διάρκεια της καριέρας του.



Φαμπιάν Τζόνσον, Αμερική: Ξέρει πώς να κερδίζει τις γυναίκες ο νεαρός ποδοσφαιριστής.



Park Chu Young, Nότιος Κορέα: Ένα ακόμη σέξι αγόρι των γηπέδων μας έρχεται από τη Νότιο Κορέα.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης