Έκανε το 2-0 ο ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς με τον Πανιώνιο
Σε ένα ματς που δε φαινόταν πως θα είχαμε τέτοια εξέλιξη στο σκορ, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο 81-63 στην Πυλαία και έκανε το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 μπάσκετ
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 81-63 του Πανιωνίου στην Πυλαία, στον δεύτερο «μικρό» τελικό της Α1 μπάσκετ και έκανε το 2-0 στη σειρά, απέχοντας μια νίκη από την κατάκτηση της τρίτης θέσης της φετινής περιόδου, κάτι που μπορεί να συμβεί στην τρίτη αναμέτρηση την ερχόμενη Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη.
Ο «Δικέφαλος» διατηρούσε μεν ένα σταθερό προβάδισμα κοντά στο +10 στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, όμως με ένα σερί 13-0 στην τέταρτη περίοδο έφερε το +20 και μετέτρεψε στο ματς σε τυπική διαδικασία.
Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Τσαϊρέλης με 14 και Κούπερ, Μαργαρίτης με 13 πόντους. Από τους φιλοξενούμενους, διακρίθηκε ο Κάρτερ με 16 πόντους.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.