Με πρωταγωνιστή τον 18χρονο Ευθύμη Κουλούρη που σκόραρε στο 84’ ο ΠΑΟΚ έκανε και πάλι ανατροπή επί της Καλλονής, από την οποία έχανε από το πρώτο μέρος, αποκτώντας και πάλι προβάδισμα ενόψει play off
UPD:
Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, επικράτησε με 2-1 της Καλλονής, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37ο λεπτό από το τέρμα του Περόνε. «Χρυσή» αλλαγή ο νεαρός Ευθύμης Κουλούρης, που έβγαλε γκολ στο 84’ πραγματοποιώντας τη δεύτερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς είχε παίξει και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ισοφάρισε ο Βούκιτς στο 74’, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.
Τρεις βαθμούς διαφορά έχει από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό πλέον o «Δικέφαλος του Βορρά», και απέκτησε ξανά προβάδισμα ενόψει play-off, καθώς αν τελείωνε έτσι η κανονική περίοδος θα είχε δύο πόντους στην ειδική βαθμολογία έναντι ενός των «μπλε» και των «πράσινων» και του μηδέν του Αστέρα Τρίπολης.
Στους 36 βαθμούς έμεινε η Καλλονή που διατηρεί προς το παρόν την επαφή με την επικίνδυνη ζώνη, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η αγωνιστική. Παθητικό ρόλο είχε στο ματς η ομάδα της Μυτιλήνης, που ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ στη μοναδική ευκαιρία που είχε στο πρώτο μέρος. Παραλίγο να κλέψει τον βαθμό στο φινάλε με ευκαιρία του Νιαμπούγιου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών