Στην Τούμπα, την Πέμπτη, πριν το παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά με την Άλκμααρ για το Europa League
Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα έχει ο Ιβάν Σαββίδης την Πέμπτη πριν το παιχνίδι με την Άλκμααρ στην Τούμπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών θα αποτελείται από δώδεκα άτομα που έχουν επιλεγεί από τους συνδέσμους θα μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στα γραφεία της.
Φυσικά, τα θέματα που θα συζητηθούν θα έχουν σχέση με την ομάδα, το μέλλον της, τις σκέψεις του Ιβάν Σαββίδη για αυτή, αλλά και το ζήτημα της συμπεριφοράς τους καθώς δεν επιθυμεί να υπάρξουν και πάλι εικόνες από κενές κερκίδες λόγω τιμωρίας στην Τούμπα.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.