Βίντεο: Νίκη-δώρο γενεθλίων στον Αντετοκούνμπο από τους Μπακς
Ανήμερα των γενεθλίων του Έλληνα φόργουορντ οι Μπακς επικράτησαν 109-105 των Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον - Απίθανο ρεκόρ από τον Κάιλ Κόρβερ των Χοκς και τους Μπλέιζερς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε χθες τα 19 και οι Μπακς το… γιόρτασαν με νίκη 109-105 επί των Ουίζαρντς στην παράταση μέσα στην Ουάσινγκτον. Ο νεαρός άσος είχε 6 πόντους (3/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 0/1 βολή), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 19:35.
Οι Χοκς συνέτριψαν με 108-89 τους Καβαλίερς, αλλά η είδηση της βραδιάς ήταν το γεγονός ότι ο Κάιλ Κόρβερ ευστόχησε σε τρίποντο για 90ο σερί ματς στο ΝΒΑ κάνοντας νέο ρεκόρ ξεπερνώντας τα 89 παιχνίδια του Ντέινα Μπάρος από τη διετία 1994-1996.
Κλείσιμο
Οι Ρόκετς διέλυσαν με 105-83 τους Ουόριορς με 34 πόντους του Τζέιμς Χάρντεν και τον Ντουάιτ Χάουαρντ να προσθέτει 22 πόντους και 18 ριμπάουντ.
Οι Μπλέιζερς σάρωσαν με 130-98 τους Τζαζ έχοντας το εξωπραγματικό 17/23 στα τρίποντα (5/6 είχε ο Ντέμιεν Λίλαρντ και 4/6 ο Γουέσλεϊ Μάθιους), επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ για ομάδα που επιχειρεί τουλάχιστον 20 τρίποντα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.