- Άρσεναλ-Μαρσέιγ 2-0 με δύο γκολ του Γουίλσιρ - Πόρτο-Αούστρια Βιέννης 0-1 με γκολ του Κίναστ - Σέλτικ-Μίλαν 0-3 με γκολ των Κακά. Ζαπάτα, Μπαλοτέλι - Άγιαξ-Μπαρτσελόνα 2-1 μείωσε ο Τσάβι για την Μπάρτσα - Βασιλεία-Τσέλσι 1-0 με γκολ του Σάλα στο 87΄
UPD:
Στην τελική ευθεία της μπαίνει η φάση των ομίλων των ομίλων του Champions League, καθώς σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί η προτελευταία (5η) αγωνιστική, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται.
Το ντέρμπι της βραδιάς θα διεξαχθεί στη Γερμανία, με την περσινή φιναλίστ Μπορούσια Ντόρτμουντ, που προέρχεται από τρεις συνεχείς ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, να φιλοξενεί τη Νάπολι σε αγώνα «ζωής και θανάτου»: ζωής για το νικητή, θανάτου για τον ηττημένο.
Οι Ιταλοί ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με την Άρσεναλ (9 βαθμοί), που απόψε φιλοξενεί την ουραγό Μαρσέιγ και με νίκη «καθαρίζει» την πρόκριση.
Από την πλευρά της, η Μπορούσια έχει 6 βαθμούς και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι καταδικαστικό, ως προς το στόχο της πρόκρισης.
Κλείσιμο
Μεγάλο ματς αναμένεται επίσης στη Γλασκώβη, όπου η Σέλτικ θα φιλοξενήσει την παραπαίουσα στο Campionato Μίλαν και χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη, για να διατηρήσει τις ελπίδες της σε έναν όμιλο-«φωτιά», όπου, εκτός της Μπαρτσελόνα (10 βαθμοί), οι υπόλοιποι τρεις (Μίλαν 5, Άγιαξ 4, Σέλτικ 3) έχουν περίπου ίσες πιθανότητες.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.