Η αποκάλυψη του σχεδίου για το πρώτο στάδιο που θα φιλοξενήσει αγώνες στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 προκάλεσε συζητήσεις και έγινε ακόμη κι αντικείμενο χλευασμού. Οι λόγοι… προφανείς.
Το γήπεδο της Αλ Βάκρα είναι το πρώτο γήπεδο που θα ξεκινήσει να χτίζεται για το Μουντιάλ του 2022. Θα έχει χωρητικότητα 40.000 θέσεων (αντί για 45.000 που αρχικά είχε ανακοινωθεί) και το σχέδιό του είναι εμπνευσμένο από το "dhow", ένα παραδοσιακό καραβάκι που χρησιμοποιούν στο Κατάρ στην κατάδυση μαργαριταριών.
Μάλιστα ήδη έχει γίνει αντικείμενο σκληρής κριτικής από αρκετό κόσμο και είναι άγνωστο αν αυτό θα οδηγήσει σε τροποποίηση των πλάνων. Άλλωστε μέχρι τη διοργάνωση απομένουν άλλα οκτώ χρόνια.
Η δημοφιλής ιστοσελίδα 'BuzzFeed' παρουσιάζει το βίντεο με το σχέδιο του γηπέδου, σημειώνοντας ότι μοιάζει με... γυναικείο κόλπο! "Δεν έχει γίνει σαφές κατά πόσο και τα υπόλοιπα γήπεδα του Μουντιάλ θα μοιάζουν με απόκρυφα σημεία των γυναικών", καταλήγει το ειρωνικό σχόλιο του αρθρογράφου.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.