Πρίντεζης: «Μάλλον δεν πήραμε σοβαρά τα λόγια του κόουτς»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε προϊδεάσει τους παίκτες του Ολυμπιακού για την σημερινή αντίπαλο της ομάδας στην Ευρωλίγκα
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε προϊδεάσει τους παίκτες του Ολυμπιακού για την σημερινή αντίπαλο της ομάδας στην Ευρωλίγκα.
Ωστόσο όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του αγώνα…
«Μάλλον δεν πήραμε στα σοβαρά τα λόγια του προπονητή μας που μας έλεγε ότι η αντίπαλός μας είναι μια επικίνδυνη ομάδα που θα έπαιζε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό», ήταν η ειλικρινής –αρχική- τοποθέτηση του άσου του Ολυμπιακού ο οποίος συνέχισε:
«Ευτυχώς δεν μας στοίχισε αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να εμφανιστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Οι νίκες μας δίνουν ηρεμία αλλά έχουμε αδυναμίες σαν ομάδα που πρέπει να διορθώσουμε», κατέληξε.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.