Όταν ο Ολυμπιακός στα φιλικά και στα πρώτα του βήματα στο φετινό πρωτάθλημα δεν έπαιζε καλά ο Μίτσελ συνιστούσε υπομονή αφού υπήρχαν πολλοί νέοι παίκτες που έπρεπε να προσαρμοστούν στην ομάδα. Πέρασε ο καιρός και οι ερυθρόλευκοι πάνε από το καλό στο καλύτερο, ενώ παίρνουν ακόμη και τα παιχνίδια στα οποία δεν αποδίδουν καλά.
Στα φετινά 17 παιχνίδια ο Ολυμπιακός μετράει μόλις μία ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου στο πρώτο ημίχρονο είχε φοβερή απόδοση. Δύο ισοπαλίες σε Λισσαβώνα και Αγρίνιο και στα άλλα 14 είναι μόνο νίκες. Ο Μίτσελ αγνοεί την ήττα σε 21 ματς πρωταθλήματος στην Ελλάδα και σε άλλα 7 Κυπέλλου.
Στα συνολικά 34 παιχνίδια που έχει δώσει ο Ισπανός τεχνικός ως προπονητής των Πειραιωτών η ομάδα έχει πετύχει 84 γκολ! Φέτος μόνο οι παίκτες του Μίτσελ έχουν πετύχει 50 γκολ σε 17 παιχνίδια και τέσσερα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη