Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Μπέτις με σκορ 4-1 και παράλληλα με την γκέλα των «ροχιμπλάνκος» μπορεί να νιώθει πιο άνετη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για τους «μπλαουγκράνα». Γιατί χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Βαλντές για να κρατήσει το μηδέν, ενώ είδαν και τον Μέσι να εγκαταλείπει λόγω τραυματισμού. Οι παίκτες του Τάτα Μαρτίνο δεν... μάσησαν! Αφού λοιπόν ο Νεϊμάρ στο 35’ έλυσε το γόρδιο δεσμό, όλα έγιναν πιο εύκολα. Σκεφτείτει δηλαδή δύο λεπτά αργότερα που ο Πέδρο με προσωπική ενέργεια, έδωσε αέρα δύο τερμάτων, πόσο πιο γαλήνια έγιναν τα πράγματα!
Προφανώς οι Ανδαλουσιάνοι δεν μπορούσαν να επιστρέψουν. Γιατί θα μιλάγαμε για έπος. Και τέτοια σπάνια γίνονται στις μέρες μας. Έτσι απέμενε να δούμε αν η Μπάρτσα θα ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ. Και τελικά το έκανε, χάρη στον Σεσκ Φάμπρεγας. Ο διεθνής μέσος με δύο προσωπικά τέρματα, στο 63’ και στο 79’ έγραψε... ντόρτια, με την Μπέτις απλώς στο φινάλε να διαμορφώνει το τελικό 4-1, με τον Μολίνα (πέναλτι) να πετυχαίνει το γκολ της τιμής.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.