Την πίστη του ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα κλείσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο των Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, πείστηκε να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και όχι μόνο αυτό, αλλά να ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2016.
Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, εξέφρασε την πίστη του ότι ο 32χρονος Σουηδός επιθετικός θα κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο. «Ο ίδιος έχει πει ότι θα ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του φορώντας τη φανέλα της Παρί και ότι αυτή θα είναι η τελευταία ομάδα του» δήλωσε ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί.
Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αξίζει να κερδίσει φέτος την «Χρυσή Μπάλα». «Νομίζω ότι είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Με όσα έχει κάνει τη φετινή χρονιά, αξίζει να πάρει το βραβείο» ήταν τα λόγια του.
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξεκίνησε… φουριόζος και τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τα επτά εκ των οποίων είναι στο Champions League.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.