Τερματοφύλακας στην Αργεντινή δάγκωσε στην πλάτη αντίπαλο και έμεινε ατιμώρητος
Πολλοί είναι οι προπονητές που φωνάζουν στους παίκτες τους να… φάνε τον αντίπαλο και τους ζητούν να «δαγκώνουν» στον αγωνιστικό χώρο.
Ο τερματοφύλακας της Μπόκα Ουνίδος, Χοσέ Μαρτίνες Γκουλότα, φαίνεται πως το πήρε τοις μετρητοίς στον αγώνα με την Ουνιόν για τη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής. Μετά από εναέρια σύγκρουση με τον Ντιέγκο Χαρά, τον δάγκωσε παρατεταμένα στην πλάτη.
Ο διαιτητής δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη κι έτσι οι «ορέξεις» του Αργεντινού γκολκίπερ έμειναν ατιμώρητες.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.