Ο αρχηγός Ουσέρο έσωσε τον Αστέρα (1-1 με Πανθρακικό)
Ο Φερνάντο Ουσέρο, με ένα εκπληκτικό γκολ έσωσε την παρτίδα για τον Αστέρα, χαρίζοντάς του την ισοπαλία, 1-1, κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή
Την «ανάσταση» του Φερνάντο Ουσέρο την περιμένουν καιρό στον Αστέρα Τρίπολης. Στην Κομοτηνή, με ένα υπέροχο γκολ, χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 κόντρα στον Πανθρακικό, σε ένα πολύ κακό παιχνίδι.
Ο Τζάνης άνοιξε το σκορ στο 7’, εκμεταλλευόμενος «παιδικό» λάθος του Πιπίνη, ενώ ο αρχηγός των Αρκάδων, με έναν κεραυνό στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, αφού αρχικά αποβλήθηκε ο Σαρακατσάνος στο 63’ και ο Γκοϊάν στο 78’. Συνεχίζουν… χέρι-χέρι οι δύο ομάδες στην βαθμολογία, έχοντας πλέον από 14 πόντους.
Το ματς:
Κλείσιμο
Όταν η γηπεδούχος ομάδα προηγείται μόλις στο 7ο λεπτό, τα πράγματα για εκείνη γίνονται πολύ απλά. Ειδικά όταν η αντίπαλος μακριά από την έδρα της… «ψάχνεται». Ο Τζάνης εκμεταλλεύτηκε το… ερασιτεχνικό λάθος του Πιπίνη και άνοιξε το σκορ για τον Πανθρακικό βάζοντάς τον από πάρα πολύ νωρίς στη θέση του οδηγού. Μάλιστα, οι «πράσινοι», στην προσπάθειά τους να δώσουν χώρο στον Αστέρα να ανεβάσει την αμυντική του γραμμή έβρισκαν πολλούς κενούς χώρους στην κόντρα και έβγαζαν φάσεις.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.