Στα χέρια της Αστυνομίας «ασημένιος» Ολυμπιονίκης για διακίνηση ναρκωτικών
Ο Μπαγκάλεϊ, κάτοχος δύο ασημένιων μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες
Στα χέρια της αστυνομίας της Αυστραλίας βρίσκεται ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης΄του κανόε καγιάκ, Νέιθαν Μπαγκάλεϊ, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας που γίνεται για την εξάρθρωση δικτύου διακίνησης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα η ομοσπονδιακή αστυνομία της Αυστραλίας συνέλαβε τον 37χρονο στα βόρεια της Νέας Νότιας Ουαλίας. Συγκεκριμένα το πρακτορείο ειδήσεων "Australian Associated Press", αναφέρει ότι ο Μπαγκάλεϊ, κάτοχος δύο ασημένιων μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, αντιμετωπίζει επτά κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής απαγορευμένων ουσιών. Ο πρώην αθλητής παραμένει κρατούμενος και αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.