Με πολλές αλλαγές ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με την Αναγέννη Καρδίτσας
Την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα καταγράψει την Τετάρτη ο Νίκος Σπυρόπουλος
Ο διεθνής αμυντικός του Δικεφάλου αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα». Ο Σπυρόπουλος μετά από την αποχή του από τις προπονήσεις εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπισε επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που παρουσίασε τις πρώτες μέρες στην Τούμπα.
Ο Χούμπ Στέφενς αφού τον συμπεριέλαβε στην αποστολή με τον Πανθρακικό αποφάσισε να τον ξεκινήσει βασικό στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ο Ολλανδός τεχνικός σύμφωνα με τα όσα έχει δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι σε διάταξη 4-2-3-1.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events