Έχει άλλο… ντέρμπι πρώτα

Έχει άλλο… ντέρμπι πρώτα

Στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη και μόνο το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό, πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετρημένες αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστασίου. Κάθετη η ΠΑΕ για τα μέτρα ασφαλείας.

Έχει άλλο… ντέρμπι πρώτα
Ασφαλώς το κυρίως πιάτο της εβδομάδας για τον Παναθηναϊκό δεν είναι άλλο από το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα. Όμως στις τάξεις των «πράσινων» έχουν άλλες… δουλειές μέχρι τότε. Την Τετάρτη (18:00) καλούνται να υπερασπιστούν στο Παγκρήτιο το 2-1 του πρώτου ματς απέναντι στον Εργοτέλη και δεν θέλουν επ ουδενί να οδηγηθούν στο ματς της χρονιάς έχοντας στις πλάτες τους έναν αποκλεισμό στη φάση των «32» του Κυπέλλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει… κουραστεί να επισημαίνει στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα. Όχι γιατί δεν την ξέρουν, αλλά γιατί και ο ίδιος γνωρίζει ότι η νίκη του Σαββάτου στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα και το ντέρμπι που ακολουθεί μπορούν εύκολα να αποπροσανατολίσουν έναν ποδοσφαιριστή.

Κλείσιμο
Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα μεταβεί στο Ηράκλειο. Πρόθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού είναι μεν να κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά με μέτρο, αφού δεν θέλει να αλλοιώσει πολύ τη χημεία της ομάδας του και να βάλει πειραματική σύνθεση σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα. Αμφίβολο είναι αν ο Πράνιτς, που είναι 100% έτοιμος και χθες προπονήθηκε κανονικά, θα είναι στην αποστολή, ενώ σε αυτή σίγουρα επιστρέφει ο Τριανταφυλλόπουλος που ήταν τιμωρημένος το Σάββατο. Παίκτες όπως οι Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Αμπεΐντ, Ντίνας, και Καρέλης διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Διαβάστε περισσότερα: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης