«Σπάει» τα κοντέρ ο Ατρόμητος

«Σπάει» τα κοντέρ ο Ατρόμητος

Αήττητος για πέμπτη σερί αγωνιστική έμεινε ο Ατρόμητος - Διαβάστε ποιο ρεκόρ πάει να «σπάσει» στο ματς με τον Παναιτωλικό

Διαρρήξεις εκκλησιών  σε Φθιώτιδα και Ρόδο
«Σπάει» τα κοντέρ ο Ατρόμητος
Την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος  από τότε που καθιερώθηκε στη μεγάλη κατηγορία κυνηγά ο Ατρόμητος. Από την σεζόν 2005-06 που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, η ομάδα του Περιστερίου πραγματοποιεί το πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Ο Ατρόμητος με το τρίποντο στα Πηγάδια επί της Ξάνθης κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει αήττητος για πέμπτο σερί ματς, αλλά ισοφάρισε και την επίδοση που είχε τη σεζόν 2011-12, όταν στις 9 πρώτες αγωνιστικές είχε συγκεντρώσει 17 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική (10η) εκείνης της περιόδου ωστόσο, ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Κλείσιμο
Άλλη μία φορά ο Ατρόμητος αυτά τα χρόνια είχε ανάλογο ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν τη σεζόν 2008-09 όταν και είχε συγκεντρώσει 16 βαθμούς στις 9 πρώτες αγωνιστικές. Όμως και πάλι την 10η έχασε με 3-1 από τον Ολυμπιακό μέσα στο Περιστέρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το καλό του ξεκίνημα, ο Ατρόμητος εκείνη τη σεζόν υποβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική.

Αυτό σημαίνει ότι στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί, ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία είτε με νίκη είτε ισοπαλία να ξεπεράσει τον εαυτό του και να γράψει νέα ιστορία, καθώς έχει τη δυνατότητά να φτάσει τους 18 ή τους 20 βαθμούς στις 10 πρώτες αγωνιστικές.

Επίσης οι Περιστεριώτες έχουν ήδη «σπάσει» μια ακόμα επίδοσή τους, αυτή της παραγωγικότητας. Σε 9 αγώνες έχουν 15 τέρματα. Η προηγούμενη καλύτερη χρονιά από πλευράς παραγωγικότητας (σε 9 ματς) ήταν τη σεζόν 2007-08 με 13 γκολ ενεργητικό.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης