Το μυαλό όλων των φίλων την ΑΕΚ ταξιδεύει ήδη στην προσεχή Τετάρτη.
Τότε που είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου στον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Λίγες μέρες πριν ωστόσο, κάποια απ’ αυτούς που τα έχουν δει, δίνουν μια πρώτη γεύση των όσων ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Σε δημοσίευμά της λοιπόν (το οποίο αντλεί πιθανότατα πληροφόρηση από πηγές της τοπικής αυτοδιοίκησης) η ιστοσελίδα «filadelfia-xalkidona.gr» αναφέρεται σε κάποια από τα στοιχεία του πλάνου.
Με τα περισσότερα απ’ αυτά να είναι ήδη γνωστά (όπως η χωρητικότητα και το πλάνο για τη δημιουργία μουσείου), αλλά εξίσου ενδιαφέροντα με την ιδέα για την «οδό ΑΕΚ» που σχεδιάζεται.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.