Δεν τα βρήκαν στο οικονομικό ο Αλεξάντερ Μάντλουνγκ με τον ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός ήρθε στη Θεσσαλονίκη, προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς, μίλησε με τον Ολλανδό προπονητή που τον γνωρίζει από παλιά, πέρασε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις όμως η μεταγραφή ναυάγησε.
Ο «Δικέφαλος» είχε προτείνει ένα μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 250.000 έως 300.000 ευρώ, όμως ο Γερμανός ζητούσε 400.000 ευρώ. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως μετά τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Αλεξάντερ Μάντλουνγκ αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή», αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου» στο Facebook.
Ο Μάντλουνγκ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kicker.de υπογράμμισε για το «ναυάγιο»: «Τα ιατρικά τεστ δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα. Χρειαζόμουν χρόνο για είμαι έτοιμος, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό θα συνέβαινε μετά από δύο, τρεις εβδομάδες προπονήσεων με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μου έκανε μία προσφορά κατώτερη από αυτά που είχαμε συμφωνήσει και δεν μπορούσα να υπογράψω».
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.