Οδοστρωτήρας η Εθνική εξαφάνισε την Τουρκία

Οδοστρωτήρας η Εθνική εξαφάνισε την Τουρκία

Με τον Μπουρούση πρώτο σκόρερ (21 πόντους), τον Ζήση οδηγό (11 ασίστ) και αποκάλυψη τον Σλούκα η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι υποχρέωσε την Τουρκία στην τρίτη της ήττα στη διοργάνωση

Καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης μέσα στο σπίτι τους!
Οδοστρωτήρας η Εθνική εξαφάνισε την Τουρκία
Ούτε καν την ψυχολογική στήριξη από την παρουσία στο γήπεδο του Βασίλη Σπανούλη δεν χρειάστηκε η Εθνική Μπάσκετ για να πετύχει μια εμφατική όσο και πειστική νίκη κόντρα στην Τουρκία και να κάνει το 3-0 στον Δ΄όμιλο του Ευρωμπάσκε της Σλοβενίας.

Με την τριπλέτα Μπορούση, Ζήση, Σλούκα να ξεχωρίζει και συνοδοιπόρους τους Περπέρογλου και Παπανικολάου η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα στο σκορ μετά το 10-9 του έβδομου λεπτού. Όσο πέρναγε, μάλιστα, η ώρα η Εθνική απομακρυνόταν ολοένα και περισσότερο από την Τουρκία μέχρι το τελικό 84-61.

Η ομάδα του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς απογοήτευσε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, απογοητεύθηκε από την αντίδραση της Ελλάδας κι έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κλείσιμο
Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική η –επίσης αήττητη- Ιταλία την Κυριακή στις 18:45, ενώ η Τουρκία θα αντιμετωπίσει στις 22:00 τη Σουηδία.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης