Πυρκαγιά στο γήπεδο διέκοψε οριστικά το ματς του Ατρόμητου με την Άλκμααρ!

Πυρκαγιά στο γήπεδο διέκοψε οριστικά το ματς του Ατρόμητου με την Άλκμααρ!

Βίντεο: Εκκενώθηκε το γήπεδο - H φωτιά ξεκίνησε από τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις - Παρασκευή στις 11:00 θα συνεχιστεί το παιχνίδι - Ο Ατρόμητος βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0

Η πρώτη δήλωση του Λάτσιου για τον χωρισμό του
Πυρκαγιά στο γήπεδο διέκοψε οριστικά το ματς του Ατρόμητου με την  Άλκμααρ!
Απρόσμενη εξέλιξη έχει το ματς του Ατρόμητου με την Άλκμααρ στην Ολλανδία. Ο αγώνας διακόπηκε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο γήπεδο, και μετά από σχετικές εντολές της αστυνομίας το κτήριο εκκενώθηκε. 

Οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν από τα θεωρία και οι οπαδοί άδειασαν τις κερκίδες. Όπως μετέδωσε η NOVA, μάλλον πρόκειται για πρόβλημα στο σύστημα ηλεκτρικού.

Κλείσιμο

O αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο, αφού στο δεύτερο κιόλας λεπτό του αγώνα, ο Χένρικσεν της Άλκμααρ είδε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. 

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό, ο Ατρόμητος έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ναπολεόνι το κέρδισε πέναλτυ από τον Εστέμπαν το οποίο εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας ο οποίος είχε υποπέσει στην παράβαση. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Ατρόμητο να πασχίζει να ανοίξει το σκορ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Περιστερίου πίεσε και στο 53' ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ.  Ο Ατρόμητος πλέον κυνηγούσε άλλα δύο γκολ έχοντας το πλεονέκτημα ότι παίζει με παίκτη παραπάνω, όταν στο 58' φάνηκαν οι πρώτοι καπνοί από τη φωτιά. Στη συνέχεια το παιχνίδι διακόπηκε με τους παίκτες να μένουν στο γήπεδο, αφού υπήρχε καπνός και στα αποδυτήρια, ενώ τα φώτα του γηπέδου είχαν σβήσει.

Διατάχθηκε η εκκένωση για λόγους ασφαλείας και ο αγώνας διεκόπη οριστικά. 

Παρασκευή στις 11:00 το Άλκμααρ-Ατρόμητος

Η ΟΥΕΦΑ όρισε το παιχνίδι για την Παρασκευή στις 11:00, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί πριν από την κλήρωση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 14:00. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το 56.30. Να σημειωθεί πως μέχρι την στιγμή της διακοπής, οι Περιστεριώτες ήταν μπροστά 1-0 χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου. 


Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης